Categories
Category

Uw eerste elektrische fiets – Methoden voor het kopen van kits, batterijen en grondig geassembleerde elektrische fietsen

Naarmate de benzineprijzen over de hele wereld stijgen, neemt ook de wens toe in elektrische fietsen en andere Gentle Electrical Automobiles (LEV’s). Deze LEV’s zijn ideaal voor diegenen die moe zijn om in het verkeer te gaan zitten of krap worden in het drukke openbaar vervoer. Maar zoals bij alle grote investeringen, kan het waardevol zijn om goed te doen. Hier zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden vlak voordat u uw product bouwt accu reparatie.

Fiets- of motorkit?

Zeker een van de allereerste vragen die u tegenkomt bij het upgraden naar een elektrische fiets, is of u een onafhankelijke fiets wilt aanschaffen of uw huidige persoon wilt bijwerken. Om uw huidige fiets bij te werken, kunt u een motorset kopen die voor dit doel is ontworpen. Dit lijkt misschien intimiderend, maar je moet het niet inschakelen. Elk van de meest effectieve motorsets voor elektrische fietsen wordt geleverd met eenvoudig te volgen installatie-instructies. De installatie is ook snel. U kunt het pakket krijgen en uw nieuwe fiets gebruiken op dezelfde dag. Voor degenen die over het algemeen handpalmen willen zijn, zijn er eigenlijk tal van oplossingen om kant-en-klare fietsen te krijgen. Evenzo zijn dergelijke alternatieven dezelfde functionaliteit als een traditionele fiets, behalve met wat verdere batterijgeleiding. U krijgt niet het exacte tempo en de kracht die u van een fiets zou krijgen.

Ken de regelgeving van uw staat

Als u van plan bent om in de Verenigde Staten van Amerika een elektrische fiets aan te schaffen om mee te werken, moet u rekening houden met de wetgeving van uw staat. De meeste staten stellen het landelijke plan uit dat elektrische fietsen onder de twintig kilometer per uur moeten werken en een limiet van 750 watt moeten hebben. Toch worden de bedrijven die deze fietsen maken zeker niet gecontroleerd. Dit suggereert dat ze een fiets- of motorpakket zouden kunnen leveren dat illegaal zou kunnen zijn. Ook moet u in de meeste staten niet bellen om exclusieve dekking voor uw elektrisch aangedreven fiets te krijgen. Maar u kunt het internet onderzoeken op eventuele beleidswijzigingen. Omdat elektrische fietsen enigszins nieuw zijn, kunnen de wettelijke richtlijnen en regels eromheen heel snel worden aangepast.

Een batterij kiezen

Bij het aanschaffen van een elektrische fiets of eventueel een motorkit kom je voor in tal van alternatieven voor de accu-energie. Bovendien is de keuze van de batterij afhankelijk van de manier waarop u uw fiets gebruikt. Rijden op heuvelachtige plaatsen of het introduceren van extra overgewicht door een aanhangwagen te trekken, zal de batterij sneller leegmaken. Uw beste keuze zou een lithium-ion (li-ion) batterij kunnen zijn, aangezien deze alle andere soorten batterijen overtreft binnen de hoeveelheid oplaadcycli die deze mogelijk zou kunnen doorstaan. Over het algemeen betekent dit dat u langer kunt doorgaan zonder dat u een nieuwe batterij hoeft aan te schaffen. Net als alle andere batterijen komen deze batterijen ook voor in talloze spanningen. Hoewel de hogere spanningen u veel meer inkomsten opleveren, gaan ze voor een langere periode naar de vorige en presteren ze veel beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *